UPTIMEROBOT
Rockwood  

Picknicktafel Douglas Supreme Spider

1800_3020
inclusief 1 rugleuninginclusief 2 rugleuningeninclusief 3 rugleuningeninclusief 4 rugleuningen
€899.95
€869.95
869.95
€743.76
€718.97
excl. btw
Aantal:  
In mijn winkelwagenOp mijn verlanglijstje
Dit seizoen niet meer leverbaar
 • Extra duurzaam 15-20 jaar
 • Geschikt voor buitengebruik
 • Geen onderhoud nodig
 • 100% hufterproof
 • Gemakkelijk instappen
 • Extra glad afgewerkt
 • Zitruimte voor 8 personen
 • Comfortabel zitten
 • Gratis bezorging & montage
 • 4.5cm dik douglas
 • 14.5cm dikke poten
 • PICKNICKTAFEL DOUGLAS SUPREME SPIDER. Prachtige douglas picknicktafel met maar lieft 14.5 cm dikke poten.

  Robuust met een stoere uitstraling. 

  KLM

  Heeft bij ons diversen artikelen gehuurd. Statafels en picknicktafels zijn met grote aantallen naar het buitenterrein gegaan om KLM te voorzien van extra zitplaatsen en tafels.

  Buiten in de kuil

  Lekker in de natuur genieten van lekker eten en drinken, daarvoor zijn zitplaatsen nodig! Wij hebben voor het buitenterrein een divers aanbod aan picknicktafels geleverd.

  Akzo Nobel

  Machtige 2.40m Picknicktafels zijn besteld door AkzoNobel Power Coatings in Amsterdam voor het Startblok Riekerhaven, een initiatief voor multicultureel wonen in Amsterdam.

  Vakantie Beurs Utrecht

  De huur objecten met een leuk tafelkleed zijn in opdracht gemonteerd en geplaatst door onze eigen transportdienst. De tafels zijn allemaal 1.80m lang zodat ze ook nog gemakkelijk hanteerbaar zijn.

  Paleis Soestdijk

  De Massief Grenen Tuinbanken staan in de tuinen van Paleis Soestdijk. De banken moesten duurzaam, ecologisch en stevig zijn in verband met het intensieve gebruik. De banken op de foto staan in een kersenlak en zijn 2.00m breed.

  Albert Heijn

  Een robuuste Picknicktafel van 1.80m/4.2cm dik bij de Albert Heijn ter promotie. Deze tafel staat nog steeds bij Albert Heijn opgesteld om lekker een kopje koffie aan te kunnen drinken.

  Chocomel

  heeft ons gevraagd om 250 schommelbanken te maken voor een promotie event in verschillende supermarkten. Deze schommelbank moest aan bepaalde eisen voldoen en door onze jarenlange ervaring in houtwerken was dit geen probleem. Wellicht komt u ze tegen in de toekomst en ik raad u aan om te testzitten.

  MacDonalds Lelystad

  Bij MacDonalds hadden ze voor het buitenterrein voldoende zitplaatsen nodig zodat op drukke zonnige dagen er genoeg zitplaatsen waren voor de bezoekers. Maar de tafels moesten wel stevig genoeg zijn om intensief gebruik van te kunnen maken.

  Een zeer massieve instapvriendelijke picknicktafel van douglashout met 14.5cm dikke poten. Deze onverwoestbare picknicktafel is vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit douglashout.

  De supreme spider. Een prachtige stoere picknicktafel. Door zijn unieke vorm is het echt een eyecatcher voor uw tuin of terras. 

  Alle schroefgaten zijn netje weggewerkt en nauwelijks zichtbaar. Alle verbindingen zijn verlijmd voor extra stevigheid. Onze picknicktafels worden veelvuldig gebruikt voor (semi) openbare doeleinden of plaatsen met een zeer intensief gebruik (campings, recreatie en/of attractieparken). Wij leveren tevens aan bedrijven zoals Shell Rotterdam, Ahoy en Holiday Inn en aan de particuliere markt.


  De picknicktafels hebben een optimale zithouding. Een optimale zithouding is essentieel om op termijn rugklachten te voorkomen. Toch nog een betere zithouding? Een rugleuning is optioneel bij te bestellen. 

  246cm x 246cm x 83cm (lengte x breedte x hoogte). Tafelblad: 134cm breed. Zitoppervlakte: 134cm x 30cm x 53cm (lengte x breedte x hoogte). Dikte tafelblad en zittingen 4.5cm. Dikte van de constructie/poten 14.5 x 14.5cm. 

   

   FSC Noord-Europees massief douglashout

  Niet van toepassing.

  GRATIS bezorging en montage in Nederland en Belgie:
  De picknicktafel zal vakkundig door onze specialisten worden gemonteerd bij u ter plaatse. Dit is een gratis service voor extra comfort en gemak.

  Picknicktafel Douglas Supreme Spider

  €869.95
  W