UPTIMEROBOT
Rockwood  

Coronascherm (Spat/Kuchscherm)

900
Als bouwpakket. Eenvoudig zelf te monteren.montage bij u thuis. Extra gemak en vakkundige service
€119.95
€69.95
69.95
€99.13
€57.81
excl. btw
Aantal:  
In mijn winkelwagenOp mijn verlanglijstje
Deel dit artikel
 • Eenvoudige montage
 • Geschikt voor buiten -en binnengebruik
 • Extra familie zitplaatsen
 • Coronascherm (Spat/Kuchscherm)

   

  (HORECA TIP) Praktische anti-spat/kuch schermen (Coronaproof).  Speciaal op maat gemaakt voor alle Rockwood picknicktafels.
   
  Ideaal om extra familie zitplaatsen aan 1 of meerdere picknicktafels te realiseren. Erg eenvoudig te bevestigen, flexibele tafelklem.
   
  De flexibele tafelklem is geschikt voor plexiglas van 2-5 mm dikte en past op alle tafelbladen van 2-8 cm dikte. De opening van de klem heeft ca 45 mm vrije ruimte nodig om aan je tafelblad te kunnen klemmen. Heeft je tafelblad een omlijsting aan de onderzijde dan kun je gebruik maken van onze andere plexiglas houder met voetje die je vast op je tafelblad monteert.

  Deze plexiglas corona schermen plaats je waar jij dat wilt. Ideaal voo
  De Corona schermset is een flexibel object van 100 cm x 80 cm en is gemakkelijk op te bouwen.
  Plaats de plexiglashouders op de gewenste plek en draai deze strak aan. Plaats daarna de schermen in de houders, indien gewenst kan je de schermen vast boren in de houders. Zorg ervoor dat bij het doorboren van het plexiglas je boormachine niet op een te hoog toerental staat. Het plexiglas wordt dan heet en kan gaan smelten.
  De schermen passen prima in de auto als de achterbank opgeklapt is.  Uiteraard kunnen de schermen ook samen met de picknicktafels bezorgd en gemonteerd worden.  Geef uw voorkeur aan in het bestelproces.

  Coronascherm (Spat/Kuchscherm)

  €69.95