UPTIMEROBOT
Rockwood  

Verhuur Plantenbak

PTBD200CM-VMBO
2.00m
€299.95
€29.95
29.95
€247.89
€24.75
excl. btw
Aantal:  
In mijn winkelwagenOp mijn verlanglijstje
Tijdelijk niet leverbaar
 • Huurperiode 3 dagen
 • Inclusief bezorgen & ophalen
 • Inclusief montage & demontage
 • Minimaal verhuurbedrag 250 euro
 • Leuke aankleding/scheidingswanden voor elk feest/evenement! Huur ze nu voor 3 dagen met uw overige producten mee!

  KLM

  Heeft bij ons diversen artikelen gehuurd. Statafels en picknicktafels zijn met grote aantallen naar het buitenterrein gegaan om KLM te voorzien van extra zitplaatsen en tafels.

  Buiten in de kuil

  Lekker in de natuur genieten van lekker eten en drinken, daarvoor zijn zitplaatsen nodig! Wij hebben voor het buitenterrein een divers aanbod aan picknicktafels geleverd.

  Vakantie Beurs Utrecht

  De huur objecten met een leuk tafelkleed zijn in opdracht gemonteerd en geplaatst door onze eigen transportdienst. De tafels zijn allemaal 1.80m lang zodat ze ook nog gemakkelijk hanteerbaar zijn.

  Paleis Soestdijk

  De Massief Grenen Tuinbanken staan in de tuinen van Paleis Soestdijk. De banken moesten duurzaam, ecologisch en stevig zijn in verband met het intensieve gebruik. De banken op de foto staan in een kersenlak en zijn 2.00m breed.

  Albert Heijn

  Een robuuste Picknicktafel van 1.80m/4.2cm dik bij de Albert Heijn ter promotie. Deze tafel staat nog steeds bij Albert Heijn opgesteld om lekker een kopje koffie aan te kunnen drinken.

  Chocomel

  heeft ons gevraagd om 250 schommelbanken te maken voor een promotie event in verschillende supermarkten. Deze schommelbank moest aan bepaalde eisen voldoen en door onze jarenlange ervaring in houtwerken was dit geen probleem. Wellicht komt u ze tegen in de toekomst en ik raad u aan om te testzitten.

  MacDonalds Lelystad

  Bij MacDonalds hadden ze voor het buitenterrein voldoende zitplaatsen nodig zodat op drukke zonnige dagen er genoeg zitplaatsen waren voor de bezoekers. Maar de tafels moesten wel stevig genoeg zijn om intensief gebruik van te kunnen maken.

  Het Sterrencollege Haarlem

  Het Sterrencollege uit Haarlem is een vmbo-school. Circa 650 leerlingen hebben voor deze school gekozen. Zij bestelden houten tuinbanken van 2 meter lengte om de leerlingen een gezellige plek tijdens de pauze te geven.

  Leuke aankleding/scheidingswanden voor elk feest/evenement! Huur ze nu voor 3 dagen met uw overige producten mee!

  Buitenafmetingen: 200cm lang x 50cm breed en 50cm hoog

  Een tuin of terras is natuurlijk niet klaar zonder de overige aankleding zoals Bloemen & Planten! Een struik is ook goed maar het lastige is om uw plantjes een juiste plek te geven. Dit is nu erg gemakkelijk met onze grote robuuste plantenbakken welk u in uw eigen maat kan verkrijgen en goed te verplaatsen zijn. Huurperiode is standaard 3 dagen. Afmetingen200cm lang x 50cm breed en 50cm hoog.

  Niet van toepassing. Uw gehuurde plantenbakken worden afgeleverd, ter plekke gemonteerd, opgehaald en gedemonteerd.

  Verhuur Plantenbak

  €29.95
  W